25 April 2011

KOKO DATANG MEMUJUK

Hari tu aku post pasal  KEHILANGAN JACOB dan masih lagi bersedih... Sunyi giler bila Jacob dah tak ada... Lepas tu, malam hari tu aku baru lepas mandi dan keluar dari bilik air... Edd Luigi tersenyum pada aku dan suruh aku tutup mata... Dia kata nak bagi kejutan untuk aku... Lepas tu dia suruh aku bukak mata dan ada bungkusan putih dia bagi kat aku... Aku terkejut dan gembira sangat-sangat... Korang nak tahu apa Edd Luigi bagi? Meh kita intai-intai ek :-)

KOKO










Inilah my baby terbaru... Nama dia Koko (Jantan)... Waah, bahagia dah gembira sangat-sangat dapat budak kecik ni... Comel sangat! 

Sebenarnya, selepas Jacob dah tak ada aku memang nak cari pengganti Jacob... Kalau lama sangat tak ada pengganti Jacob kang boleh buat aku menangis... Mana taknya asyik rindu Jacob memang buat aku nangis ler, huhu... 

Malam tu aku tak sangka Edd Luigi kasi hadiah bernyawa ni untuk aku... Thanks sangat-sangat Edd Luigi sebab bagi hadiah ni... Hadiah yang cukup bernilai dan bermakna untuk aku... Thanks yer Edd Luigi :-)

Aku janji aku akan jaga elok-elok my baby ni... Aku akan jaga dan sayang sama aku sayang Edd Luigi... Buat Koko, kamulah lambang persahabatan antara aku dengan Edd Luigi... Sayang kamuKoko... 

Koko punya aktiviti : suka jalan-jalan, makan banyak-banyak, suka intai aku buat kerja dan bila aku tengok dia... Dia cepat-cepat sembunyi kepala dia dalam air... Ceh macam aku tak nampak dia malu-malu dengan aku, hehe... Koko suka duduk atas batu...

Koko, nanti mama cari awek cun untuk kamu yer... Mesti kamu suka punyer! :-)

Post a Comment