15 February 2011

10 PERKARA - APA TU?

Aku bosan sangat-sangat sekarang ni dan tiba-tiba aku rajin nak buat perkara sengal ni dengan menyenaraikan 10 benda yang aku suka dan tak suka :-)


Aku gila sangat-sangat dengan :-


  1. Black pepper... Letak banyak-banyak, bestttt :-)
  2. Kucing... My Love forever :-)
  3. Coklat... Perghh, nikmatnya bila bite benda ni, yummmyy :-)
  4. Internet... Layaann je la sampai mata lebam-lebam :-)
  5. Purple + Pink... Aku gila colour ni sejak sekolah rendah lagi
  6. Beg kertas... Ntah, aku pun tak tahu kenapa aku layan benda ni.. Hahah
  7. Berkaraoke... Saja nak menyumbangkan suara aku kat telinga orang lain, hehehe :-)
  8. Download lagu, video, bergambar dan... Adalah, yang ni memang hobi aku, heheh :-)
  9. Buat gila-gila... Sampai orang sekeliling aku pening sebab aku tak reti duduk diam :-)
  10. Menyanyi sambil menari... Walaupun aku tak ambil cos tari saja nak gedik jugak, heheh :-)

Aku tak suka apabila  :-

  1. Makan pedas-pedas... Errk, sakit perut! :-(
  2. Makan di tempat terlalu umum... Bising + Panas!
  3. Kacau aku tengah syok tidur... Memang cari pasal dengan aku jawabnya.
  4. Pinjam barang aku tapi tak pandai menghargai
  5. Mengulangi sesuatu perkara banyak kali tapi tak ada hasil...
  6. Buat sesuatu melibatkan aku sebelum berfikir panjang... Apa hal?
  7. Tidak reti nak menghormati aku... Mentang-mentang la aku ni awet muda jeles la tu!
  8. Tidak jujur dengan aku... Tak boleh dibuat kawan :-(
  9. Menyentuh barang-barang peribadi aku tanpa keizinan aku... Privacy beb!
  10. Kacau aku tengah buat kerja.... Tak pasal-pasal hilang fokus aku...


Bila aku bosan :-

  1. Berangan-angan sambil merenung masa depan
  2. Mendengar lagu sambil merentak-rentakkan kepala... Hot beb!
  3. Melayari internet sambil berblog
  4. Menonton cerita, movie, kartun...
  5. Kacau kawan-kawan dengan perangai gila-gila
  6. Buat asgment... Itu pun kalau ada mood, hehehe :-p
  7. Kemas barang-barang aku bagi jadi kemas dan elok lagi :-)
  8. Cari makanan bagi perut kenyang.. heheh
  9. Membaca naskah terhebat dari sang penulis yang kreatif :-)
  10. Dah tak tahu nak buat apa,, tidur ajelah jawapannya :-)

Aku sayang sangat dengan :-

  1. My handphone - NOKIA 6300 -... Cinta pertama aku memiliki barang yang menggunakan duit banyak... hehe
  2. My laptop - COMPAQ PRESARIO CQ42 - Nama lappy ni CA2 ( Compaq Aaron Aziz)... Aku minat Aaron Aziz sebenarnya, hahaha.... Ini cinta kedua aku... Hari-hari aku bersihkan CA2 tau :-)
  3. My Pendrive - KINGSTON - ... Walaupun benda ni 2G je tapi sungguh bermakna untuk aku...
  4. Gambar aku dengan My Love Cat... Memori tetap di hati :-)
  5. Barang-barang Make Up & Perfume... Sayang weeehh :-)
  6. Family, kawan-kawan & orang yang pernah hadir dalam hidup aku :-)
  7. My Family yang paling sengal, gempak, gedik, hot tetapi paling terhebat - WANNAABEEYU :-)
Post a Comment